Redken

redken_texture_styling_lijn_header

redken_for_men_shampoo_header

redken_diamond_oil

REDKEN = Catwalk-inspired-Ready-to-Wear haar. De basis van elke coupe is gezond haar. Voor elke haarbehoefte is er een lijn. En voor elke look zijn er speciale producten. Wil je volume, glans, stevigheid? You name it, REDKEN got it. De combinatie Shampoo, Masker & Conditioner maken echt een verschil voor jouw haar. Bijvoorbeeld door een lijn te gebruiken waar veel proteïne in zit. Dit geeft stevigheid aan je haar en is herstellend. Je haar verliest deze bouwstenen als je het kleurt of hittetools gebruikt en op deze manier kun je het weer aanvullen.

small_redken_fashion_waves

SIGNATURE LOOK

Elke dag die just-came-from-the-salon-style? Met REDKEN’s NEW Signature Look collectie spray, vorm, stijl en kneedt je je haar tot editorial waardig haar 24/7. Kies uit vier fashion-focused stylers speciaal ontworpen door REDKEN stylists vanuit de hele wereld. De look die je op het product ziet, is de look die je er mee kunt creëren.

VOOR GEKLEURD HAAR

De verzorging voor gekleurd haar is nu beter dan ooit! REDKEN Color Extend Magnetics. De producten bevatten het unieke Interlock Protein Network van REDKEN, die ervoor zorgen dat het gekleurde haar tot 3x versterkt is en de kleur nóg langer vasthouden! De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker en een leave-in spray die het haar verstrekt, de kleur behoudt en een intensieve glans geeft. En een te gekke kleur heeft. Op het gebied van haarkleuring behoort REDKEN tot de absolute top. Chromatics en Chromatics Beyond Cover bieden haarverf zonder ammoniak. Met Oil Delivery System (ODS2) en de Protein Extract Technology.